Ris og ros 2012

Arrangørerne af årets Skovløber er meget tilfredse med arrangementet. Vi mener, vores hjælpere gjorde et flot stykke arbejde for at få alle jer seje løbere gennem dagen på bedste vis. Men noget kan altid gøres bedre eller anderledes.

Derfor vil vi meget gerne have din kommentar om stort og småt. Skriv et par linjer og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har noget at arbejde videre med. Og måske ses vi næste år.

Kommentarerne bringer vi her på siden.

 

Arrangørerne bag Skovløberen

------------------------------------------------------------------------

 

Sikke et dejligt løb. fantastisk flot løberute som lever 100% op til navnet. Det er første gang jeg løber skovløberen og det bliver ikke sidste. Har allerede besluttet at det skal være en tradition. Alt klappede og tusind tak for de søde tilråb og klap vi fik i skoven af de mange vejvisere og depothjælpere. Ruten var 100 % godt afmærkede og man var aldrig i tvivl. Stor ros til alle og på gensyn til næste år
Mange hilsner
Anne-Marie Hansen Fløng kondi
------------------------------------------------------------------------
Nej, inget ris, bara ros!
Tack för en fantastisk dag i en fantastiskt vacker miljö. Jättefin varierad bana, suveränt arrangerat vid start och mål och jättetrevligt med alla glada funktionärer längs banan som hejade på och visade vägen. Varje gång man passerade en vägvisare eller vätskestation fick man lite extra kraft i steget!
Jag har haft en underbar dag och kommer hemskt gärna tillbaka.
Med vänlig hälsning,
Markus Täljedal, startnr 22 idag.
------------------------------------------------------------------------
Jeg er netop kommet hjem efter Skovløberen 2012, hvilket var min debut i dette løb og mit andet “konkurrence”-halvmaraton nogensinde.
Jeg vil tage tingene kronologisk og selvom jeg måske ikke er god til at rose ting, så husk på, at alt det jeg ikke nævner, følgeligt var som det skulle være
I petiteseafdelingen, så kunne man godt hænge en startliste op inde i hallen, så man kunne finde sit nummer.
Jeres ret entusiastiske opvarmningsdame lave noget nedtælling hele tiden som stressede mig vildt under opvarmningen. Jeg har før oplevet, at man til mindre motionsløb glemte tiden helt og sendte afsted på helt andre tidspunkter. Da jeg regnede med ca 8 min til start, sad jeg på toilet og pludselig tæller hun – jeg fik mega meget stress på.
Og i den forbindelse startede i os for tidligt (2-3 min.). Flere oppe foran i feltet var totalt uforberedte, fordi de stod og snakkede og ikke hørte optakten og hørte mange bagefter, som bare havde kigget på uret og konstateret, at der stadig var nogle minutter endnu...
Efter ca 6½ km løber man fra Avnstrup ind i skoven igen. Lige ved trampestien og ind på grusvejen stod der en vejviser, men i det første store T-kryds, var der bare snitzling. Jeg lå 3’er sammen med Andreas Mikkelsen (2’er) på det tidspunkt. Snitzlingen sad fast i NV-hjørne og så mod syd, så vi drejede mod nord. Jeg mente nok, at retningen var forkert, men da jeg kommer op til ruten (ved 5 km) (og godt kan se, at den er HELT gal) spørger jeg første vejviser (ung gut) om jeg skal løbe der to gange: “Tja, hmm, ja, det tror jeg”, mens næste ud af den dobbeltrettede sti (snitzling i midten), heldigvis ved besked. Vi løber derefter tilbage igen og samler 4 minutters løbere sammen i en bunke – flere er meget skeptiske, men vi kommer tilbage på ruten (ser snitzlingen i den rigtige retning – se i øvrigt mit track). Det er måske sådan noget der kan ske, men vedkommende ved indgangen til skoven burde have lagt mærke til at >70 msk løber forkert.
...hvilket bringer mig til næste ting: Rutevejlederne skal nødvendigvis kende ruten som helhed og svare på et så simpelt spørgsmål om hvorvidt jeg skal løbe det samme sted to gange. Endvidere vidste de ikke rigtig noget om sammenløb af de forskellige distancer, for jeg spurgte flere om hvor mange jeg havde foran mig, da jeg ikke vidste hvor mange der var løbet rigtigt med det samme, og fik svar varierende fra 5 til 12 løbere, hvilket jo alle sammen så har været maratonløbere. Der var ellers ret tydelig farveforskel på de numre..... Det var dermed også så godt som umuligt at disponere løb efter om den rute-fejl havde lagt mig langt ned eller om jeg kun skulle angribe én stærk løber (Michael Jeppesen).
Der blev ikke rakt vand/energi frem på væskedepoterne bortset fra det første, så jeg fik revet et par krus ned på den konto – beklager, men det gør man ellers normalt afaik.
Gode ting:
Der var dejligt mange toiletter, så jeg til enhver tid kunne gå direkte ind! DET er rigtig vigtigt for mig og det kørte bare.
Forplejning i mål var ikke den dårligste jeg har set
Tydelig km-skilte
Entusiastiske vejvisere (heppede)
Publikum på højen
Slutteligt må jeg tilføje, at rutefejlen formentlig ikke rykkede ved topplaceringerne, for Michael havde tilstrækkeligt stort hul og Per Schwartzbach overhalede først Andreas senere... Michael så i øvrigt ikke snitzlingen på tværs, så enten er det sket efter ham eller også overså han den (han havde cyklet den tidligere).

På gensyn næste år!
Rasmus Lau Petersen (startnr. 1249)
------------------------------------------------------------------------

Hej Skovløberen
Jeg deltog i går i mit føste løb hos jer. Jeg havde fra start af hørt, at løbet skulle være hårdt, så mente at udfordringen måtte være rigelig i form af en ½ marathon. Og jeg må indrømme, at denne mail ikke kommer til at indeholde meget andet end ros - jeg er nemlig ovenud positiv!
Løbet i sig selv er smukt, varieret og udfordrende - dog uden at være så hårdt, som jeg "frygtede". Jeg havde et konservativt "mål" om under to timer - og løb i 1.45, jeg fløj igennem! Dette både pga at være i super godt humør over at løbe i det fantastiske terræn, men mindst lige så meget pga det glimrende arrangement, der er lavet for at få løbet til at glide: Rigeligt med hjælpere, passende afstand mellem depoter (og lækkert med frugt alle steder), dejligt med markering for hver km (det gør det bare mentalt lettere) osv osv - jeg har ikke en finger at sætte på det..
Jeg løb en hel del af ruten med et smil på læberne - og begyndte efter ikke ret mange km at klappe igen til alle de frivillige, som sørgede for, at vi kom ordentligt igennem - det har jeg aldrig gjort før. Det var intet mindre end en fornøjelse med alle de glade smil.
Hvis jeg endelig skal give en smule kritik, synes jeg at det var ærgerligt, at vi blev sendt af sted et par minutter for tidligt - jeg har et lille ritual omkring min musik, som jeg lader op til - og det blev jeg nødt til at forcere det de to minutter, vi startede tidligere..
 Alt i alt bliver det dog til en stor tak for en fed oplevelse - det bedste løb, jeg indtil videre har oplevet i Danmark, selvom jeg ikke er den mest erfarne hvad angår deciderede løb. Og så regner jeg helt sikkert med et gensyn til næste år - for som jeg flere gange fik udtrykt det i går:
Fuck, hvor var det et fedt løb!
 Mvh.
Jeppe Ring Laursen
------------------------------------------------------------------------
Tak for et generelt rigtig godt arrangement i går.
  MEN:
 50-60 1/2 marathon-løbere var så uheldige efter ca. 1,5 km efter Avnstrup Lejren at komme ud på et 200-400 m vildspor og måtte vende om (drejede mod nord, hvor vi skulle have løbet ligeud) - SURT!
Selv om det er svært som arrangør at gardere sig mod hændelige uheld, fx "skovens nisser", der ændrer på ruteskiltene, så havde jeg nok forventet en hurtig beklagelse, enten i mål eller på hjemmesiden i dag mandag.
Mvh.,
 Jacob Kestner
------------------------------------------------------------------------
Til alle jer der gør en indsats for os andre!
Kan nu se tilbage på min hårdeste ½ marathon til dato. Og det tilmed uden at gå op af nogen af bakkerne!!!
I har skabt et løb i helt unikke rammer og med en forbilledlig stemning i målområdet og derude… Når man som jeg ligger i den bagerste halvdel af et felt er det super at man ikke lander i mål – når alt er pakket ned. De forskudte starter er SUPER. Alt fungerer optimalt og alle er super hjælpsomme.
At ruten så har elementer af trail på små spor gør det bare så meget federe at deltage. Unægtelig lidt sjovere end et storbyløb. Og med en helt anden stemning.
Og så skal der lige lyde en tak for de mange hjælperes klap og peptalks.
Vi ses med sikkerhed næste år – og jeg skal nok sørge for at fylde bilen – pt. er der 3 som absolut nu må med. Begejstring smitter og jeg er ikke ked at bringe den videre.
Håber der dukker nogle billeder op.
Med løberhilsen
Claus Madelung
------------------------------------------------------------------------
Graham Stenning
A really exciting forest run. Lots of challenges to keep it interesting. Thanks to all that ran and help run the event.
------------------------------------------------------------------------
Kære skovløbere
Blot sige tak for smukt løb. Men aller mest de gode folk der får det til at fungere. Smil, opmuntring, venlighed og god opmærksomhed. Det er skønt.
Forbedringsforslag. Hvor finder jeg resultatet fra bakkespurten?
Mange hilsner
Peter Wissing
Kommer igen i 2013 for min skovløber 2
------------------------------------------------------------------------

Kære arrangører af Skovløberen

Jeg er dybt imponeret af det fantastiske hold af glade og engagerede hjælpere som viste vej og opmuntrede undervejs.
Tak til dem alle – og tak for et virkeligt velorganiseret løb!
Christian Helms Jørgensen

------------------------------------------------------------------------

 Kære alle som har været frivillige til at arrangerer Skoløberen 2012.

Jeg vil gerne sige jer alle tak for den flotte indsats der er gjort for at sådan et løb kan afvikles.
Det var dejligt at 10 km ikke "bare" er den sædvanlige 10 km. Dejligt at løbe en anden rute. Tak til alle jer som heppede derude.
Gik en tur senere, for at vise ruten, der var ikke så meget som et stykke strip, en kop, en banan eller andet som var blevet overset, ret flot.

Løb ved siden af en følløber og hans føl. "Alle dem som til hverdag løber her, må få nogle usædvanlige gode tider i København, med alle de bakker de træner i"
Venlig hilsen
Gitte Dedenroth

------------------------------------------------------------------------
Vi deltog igen i år i skovløberen, og igen var det et super arrangement, så tak for det.
Jeg må dog sige, at vi var skuffet over, at I ikke gjorde mere ud af, at rose/belønne de børn som var med i løbet. Dette var I super gode til sidste år, men i år var det en temmelig flad fornemmelse for de yngste.
Vi ses til næste år.
Med venlig hilsen
Paw Kølle
------------------------------------------------------------------------
Hej,

Så var tiden kommet til at prøve kræfter med Skovløberen i Hvalsø for første gang, og det var en rigtig god oplevelse - og gjorde turen fra Aars/Nordjylland det hele værd. Håbede på et krævende løb i smukke omgivelser, og det holdt stik. Ruten er rigtig flot, og det er virkelig positivt at løbet forløber næsten udelukkende på grus- og skovstier, og at man slipper for kedelige gentagelser. Selve løbet er super velarrangeret, med masser af lokale der hepper og hjælper til med at vise vej, skænke i depoter, heppe o.lign.. Der er mange deltagere, men de lokale formår virkelig at skabe en hyggeligt løb. Depoterne var i top, og der var super service af alle involveret.

Jeg ved godt at logistikken i depoterne er meget vanskelig, og tit er noget som løb bliver kritiseret for. Men igen, Skovløberen havde fuldt styr på dette i alle depoter, det virkede perfekt, men eneste ting som skær i hjertet er brugen af de mange plastikkrus, og især når løbet pryder sig med at være co2 neutral, og netop giver en enestående naturoplevelse.

Mit forslag ville være at kræve deltagere selv medbringe sit eget foldekrus, hvis man ønsker at få vand eller energidrik i depoterne. Hvis top-løberne ikke kan acceptere dette må de selv medbringe væske, eller benytte sig af den fine service med at få egen energi/væske delt ud til depoterne.

For at lette indførelsen kunne skovløberen tilbyde køb af foldekop direkte i forbindelse med tilmeldingsprocessen, og naturligvis også sælge dem på selve løbsdagen.

Vi ses helt sikkert snart igen, og tak til alle involveret.
Venlig hilsen
Steffen Brandt Jensen
------------------------------------------------------------------------