Ris og ros 2019

Arrangørerne af årets Skovløber er meget tilfredse med arrangementet. Vi mener, vores hjælpere gjorde et flot stykke arbejde for at få alle jer seje løbere gennem dagen på bedste vis. Men noget kan altid gøres bedre eller anderledes.

Derfor vil vi meget gerne have din kommentar om stort og småt. Skriv et par linjer og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har noget at arbejde videre med. Og måske ses vi næste år.

Kommentarerne bringer vi her på siden.

Arrangørerne bag Skovløberen

------------------------------------------------------------------------

Tusind tak for et fantastisk løb. Jeg ved I lægger et kæmpe arbejde i at gøre det perfekt - og det er det! Kommer igen til næste år.
mvh Peter Lapiki

------------------------------------------------------------------------


Ole Toft:

Jeg er mægtig glad for ruten, det var dejligt med lakrids og cola på ruten i år. Mange, mange tak.

I har dejlige frivillige ude på ruten. Mange tak til dem alle sammen.

Det vil glæde meget om I starter ½-maraton tidligere.

I år blev jeg overhalet mange gange den sidste halvanden times tid.. og jeg blev faktisk skidt fra min maratonmakker fordi, der kom så mange ½-maraton deltagere imellem os, at der opstod så stort et hul, at vi ikke fandt sammen igen.

Det er meget kedeligt at løbe i en konkurrence (skønt meget langsomt og mest for hyggens skyld), at jeg så igen og igen forventes at ændre mit løb for, at nogen der kun løber den  halve distance af mig, skal kunne komme hastigt forbi.

Jeg ved ikke hvad tidsforskellen var på starterne i 2018, men der overhalede jeg en del af de meget langsomme på halvmaraton. Væsentligt bedre, men måske bare send dem af sted 45 minutter efter os, så kan det også være de er blevet færdige med at bade og på vej hjem når os maratonløbere kommer i mål. - Så slipper vi også for trængsel i målområdet.