Tilmelding

Løb over Sjællands højeste punkt i Skovløberen

søndag d. 6. september 2015

Skovløberen afholdes hvert år i den første weekend af september med både en marathon-, halvmarathon- og kvartmarathonrute. Marathon og halvmarathon ruterne bringer løberne igennem den smukke – men også kuperede skov omkring Hvalsø. Ruternes højdepunkt er Gyldenløvshøj – Sjællands højeste punkt.

Kvartmarathon ruten kommer ikke forbi Gyldenløvshøj, men bringer løberne på en også smuk tur igennem skoven omkring Hvalsø.

Hvert år besøges Skovløberen af mellem 800-1000 løbere, der alle ønsker at give sig i kast med nogle af Sjællands hårdeste marathon og halvmarathon ruter. Alle tre ruter har start og mål i Hvalsø by, hvor der er gode muligheder for omklædning samtidig med at der er gode transport og parkeringsmuligheder.

 

Resultater

Se dagens resultater på Resultatlisten

 

Vindere

 

 

Billeder fra Skovløberen 2015

Hvert år tages der mange billeder under Skovløberen, under løbsbilleder er det muligt selv at downloade de billeder man er interesseret i.

 

Sponsorer

Skovløberen arrangeres hvert år af Hvalsø Løbeklub og Hvalsø Orienteringsklub samt vores trofaste sponsorer.

 

Vi er rigtig glade:

Hvalsø Borgerforening  støtter op om  Skovløberen 2015 med forplejning  til de mange hjælpere

Tusind tak!

 

   
   

       

 

Vær med til at gøre Skovløberen endnu bedre

Skovløberen arrangeres af mere end 100 frivillige hjælpere, som både hjælper med at afmærke marathon, halvmarathon og kvartmarathon ruterne, skære frugt, uddele vand, pakke løbsnr. og meget mere.

Vi modtager meget gerne ideer og forslag til hvad vi kunne gøre bedre, samt hvad I synes der gør Skovløberen til et godt løb. Brug Feedback muligheden her på siden eller send os en mail 

 

Skovløberen er CO2 neutral

Skovløberen er CO2 neutral og vi sætter en ære i at beskytte den flotte natur vi til dagligt træner i, og som du kan nyde hvert år under Skovløberen. Læs mere her
 

Modtag nyhedsbrev og følg os på Facebook

Du har mulighed for at holde dig opdateret med seneste nyt fra Skovløberen via vores Nyhedsbrev og på Facebook.
 

 

Free counters!